Dotekomanie.cz

Usnadni si cestu do práce s koloběžkou Xiaomi Mijia 1S [sponzorovaný článek]

Xiaomi Mijia 1S

Pokud vás již přestalo bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit. Xiaomi Mijia 1S Scooter je lehká a snadno skladatelná koloběžka, kterou nyní v akci můžete mít v obchodě TomTop.com.

Xiaomi Mijia 1S: ulehčí chůzi, navíc je i skladný

Na skútru Mijia 1S od Xiaomi si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h za pomoci motoru s výkonem 500 W, a to až do vzdálenosti 30 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit hodinu po městě či vesnici, jak se vám zachce. Mijia má navíc skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže je v nedostupných zákoutích snadno přenositelná.

Xiaomi Mijia 1S kupujte zde na TomTop.com nyní v akci

Váha 12,5 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože Xiaomi skútr má duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie a dobíjet ji právě při brzdění.

Mijia navíc disponuje malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá. Potěší také spolupráce s chytrou aplikací ve vašem telefonu, kde vidíte status baterie, průměrnou rychlost a další údaje.

Šikovný skútr nyní stojí v akci jen 8 153 Kč, normálně stojí přitom přes 13 tisíc Kč. Vy ho za cenu 8 153 Kč můžete mít přímo na tomto odkazu, tak neváhejte. Zákazník se také vyhne celním poplatkům, jelikož produkt je doručován do Česka z německého skladu TomTop.com.

Exit mobile version