Dotekomanie.cz

TicWatch Pro 3 Ultra jsou nové chytré hodinky

ticwatch 3 pro ultra 1434x808x

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

Společnost Mobvoi je známá především svými chytrými hodinkami, přičemž verze Pro nabízí ne příliš standardní technologii duálního displeje. Po mnoha iteracích jsme se dočkali modelu, který v této oblasti nabízí drobné ale velmi důležité vylepšení. Novinka se jmenuje TicWatch Pro 3 Ultra a specifikace jsou trochu matoucí.

TicWatch Pro 3 oficiálně dostávají LTE variantu, cena bude 390 eur

TicWatch Pro 3 Ultra

Mobvoi láká u novinky TicWatch Pro 3 Ultra zejména na procesor Snapdragon Wear 4100 s technologií Mobvoi dual processor system. Bohužel společnost neuvádí nic konkrétního a není jasné, co vlastně bylo použito. Zřejmě firma myslí sekundární systém ovládající druhý displej, ale to není zcela jisté. Sice firma tuto specifikaci vyzdvihuje u TicWatch Pro 3 Ultra, ale ta samá specifikace je i u původního modelu TicWatch Pro 3.

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

Nejpodstatnější změna se týká sekundárného displeje, který je konečně podsvícený. Kromě toho si lze vybrat z 18 barev, což je rozhodně pozitivní. Jednalo se o slabinu, která byla vyřešena. U hodinek je trochu odlišný design, ale jinak se jedná o ten samý model, aspoň z pohledu specifikací.

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

Firma dále láká na 72 hodin provozu, nebo 45 dní v úsporném režimu. Ve specifikacích na stránkách je uvedeno, že obsahují IHB/AFib detekci, tedy umí měřit fibrilaci. Cena hodinek je nastavena na 299,99 eur, tedy přibližně 7 600 Kč. Stále je zde ale systém Wear OS 2, ale je pravděpodobné, že se hodinky dočkají aktualizace na Wear OS 3. Bohužel nemáme tuto informaci potvrzenou.

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version