Dotekomanie.cz

Motorola oznámila očekávané Moto G Pure

Moto G Pure 1 1600x900x

Zdroj: Motorola.com/us

Společnost Motorola ukončuje spekulace kolem modelu Moto G Pure, který byl naposledy spatřen koncem září v 3D nákresech. Aktuální novinka je oznámena prostřednictvím oficiálních stránek, kde jsou k dispozici všechny specifikace včetně finální podoby zařízení. Výrobce rovnou stanovil datum zahájení předprodeje, a to na čtvrtek 14. října.

Stvořeno pro nenáročné

Vpředu je k vidění 6,5palcový IPS panel s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 5megapixelový selfie snímač. Volný prostor u hardwaru vyplňuje čipová sada Helio G25 od MediaTeku postavená vedle 3GB operační paměti RAM nebo 32GB interního úložiště, kterému naštěstí nechybí podpora až 512GB paměťových microSD karet.

Zdroj: Motorola.com/us

Vše bude mít pod kontrolou 4 000mAh baterie s podporou 10W nabíjení. Výdrž by se údajně měla pohybovat okolo 2 dnů. Záda jsou osazena pouze dvěma fotoaparáty (13 + 2 MPx), jedinou LED diodou a skenerem otisků prstů umístěným uprostřed v logu firmy. Softwarovou stránku řeší operační systém Android 11 doplněný o vlastní rozhraní My UX.

Mezi zbývající prvky výbavy ještě patří certifikace odolnosti IP52, 3,5mm sluchátkový jack či USB-C port. Prodejní cena odstartuje od přijatelné hranice 159,99 dolarů (tj. cca 3 521 Kč).

Zdroj: Motorola.com/us

Zdroj: motorola.com

Exit mobile version