Dotekomanie.cz

Instagram nově nabízí zveřejňování příspěvků i na počítači [aktualizováno]

Instagram

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 27. 10.

Minulý rok jsme se dočkali zavedení chatu u služby Instagram ve webové verzi a letos zde máme další rozšíření v podobě možnosti zveřejňování samotných příspěvků. Novinka byla ohlášena minulý týden a nyní by se již měla objevit u většiny uživatelů.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nabízí se plnohodnotnější verze, která nabízí i úpravy obrázku společně s laděním. Lze také zveřejnit několik fotografií najednou. V tuto chvíli tedy zbývá jen dodat možnost zveřejnění dočasného příběhu a webová verze bude kompletní.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Původní článek 20. 10.

Každou chvíli se objevuje nějaká novinka pro Instagram. Například nedávno jsme se dočkali většího propojení Facebooku a Instagramu, díky čemuž bude jedno, odkud zveřejňujete příspěvek, jednoduše se pošle na oba profily na sociálních sítích. Nyní zde máme novinky jen pro Instagram.

Z Facebook aplikace budete moci zveřejnit příspěvek i na Instagram

Nově ve jménu spolupráce

Poměrně zajímavou novinkou je možnost zveřejnit obsah ve spolupráci s jiným účtem. To se bude týkat konkrétně běžných příspěvků a také Reels. Systém ale bude vyžadovat, aby druhá strana potvrdila, že skutečně spolupracuje na příspěvku. Pokud dojde k potvrzení spolupráce, objeví se oba účty na místě autora, tedy nad fotkou v případě příspěvku, nebo v dolní části u Reels.

Zdroj: Instagram

Instagram novinku zavádí na malém procentu uživatelů, ale následně by mělo dojít k rozšíření. Další podstatná novinka se týká běžné webové verze pro počítače. Nově budeme moci přímo z webového prohlížeče zveřejnit příspěvek. O této novince se ví již nějakou dobu, ale až nyní se dostane mezi všechny uživatele.

Zdroj: Instagram

Poslední vylepšení se týká možnosti výběru peněz třeba na nějakou charitu. Jedná se o novou položku v rámci možností pro tvorbu obsahu.

Zdroj: techcrunch.com

Exit mobile version