Dotekomanie.cz

Huawei představil hodinky Watch GT 3

HUAWEI WATCH GT 3 1362x753x

Watch GT 3; Zdroj: Huawei

V červenci společnost Huawei představila nové hodinky Huawei Watch GT 2 Pro ECG. Už jen podle názvu je jasné, že hlavní předností je možnost měření EKG. Dnes zde máme další přírůstek do rodiny v podobě modelu Huawei Watch GT 3. Zde již nenajdete podporu pro EKG, ale i tak se našlo místo pro jeden senzor navíc.

Huawei Watch GT 3

Nové chytré hodinky Watch GT 3 jsou k dispozici ve dvou velikostech, přičemž se liší také designem. Menší model je subtilnější a jakoby se více hodil pro dámy. 46mm verze je o něco robustnější a zřejmě si najde oblíbení i mužů. Obě verze budou k dispozici ve třech barvách.

46mm a 42mm; Zdroj: Huawei

Watch GT 3 nabízí AMOLED displej a kombinaci nerezové oceli a plastu. Ten najdete na zadní straně, kde je optický senzor srdečního tepu a také senzor pro měření teploty. O konektivitu se stará Wi-Fi a Bluetooth 5.2 a nechybí lokalizační systémy GPS (L1 + L5), Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

42mm; Zdroj: Huawei

Ovládání hodinek je samozřejmě zajištěno pomocí dotykového displeje, tlačítka a rotační korunky. Hodinky jsou odolné do 5 ATM. V rámci softwaru najde majitel podporu pro 100 sportovních modelů a speciální cvičení pro 6 nejběžnějších. 42mm má vydržet na jedno nabití 7 dnů, při náročnějším používání pak 4 dny. Větší model nabízí až 14 dnů (při plném využití 8 dnů).

46mm; Zdroj: Huawei

Ostatní specifikace

Cena Watch GT 3 46mm startuje na 249 eurech (cca 6 400 Kč), menší 42mm model pak začíná na 229 eurech (cca 5 870 Kč). O dostupnosti na českém trhu zatím nemáme jakékoliv infomrace.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version