Dotekomanie.cz

Xiaomi představilo hodinky a sluchátka

Xiaomi Watch Color 2

Zdroj: Android Authority

Čínský technologický gigant, který se tlačí na přední příčky světových výrobců, představil dva nové produkty. Mezi nimi jsou chytré hodinky a bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku. Začněme nejprve hodinkami, protože ty se zdají být nejzajímavější. 

Xiaomi Watch Color 2

Xiaomi Watch Color 2, tak se nové hodinky jmenují, přichází s 1,43palcovým AMOLED displejem s hustotou pixelů 326 ppi. Kolem displeje se nachází kovový rámeček, který je možné zakoupit ve třech barevných provedeních. Kombinovat hodinky pak lze s více než 200 ciferníky a 6 barvami řemínku (černá, modrá, bílá, zelená, oranžová a žlutá).

Zdroj: GSMArena

Ačkoliv hodinky používají proprietární operační systém, podporují aplikace třetích stran. Máme zde voděodolnost 5ATM, takže si s nimi i zaplavete. Xiaomi Watch Color 2 podporují 117 sportovních režimů, z nichž 19 je na profesionální úrovni. Baterie s kapacitou 470 mAh zajistí 30hodinové používání s GPS. 

Máme tu také 24hodinové sledování srdeční frekvence, měření krevního kyslíku (SpO2) a sledování spánku. K dispozici jsou mimo jiné i zdravotní funkce pro ženy. Hodinky je možné zakoupit za 155 dolarů, přičemž prodej bude zahájen 30.9.2021. 

Xiaomi True Wireless Earphones 3 Pro

Sluchátka s tak složitým názvem přeci musí umět plno věcí. Jsou tedy vybavena pokročilým potlačením hluku, které snižuje okolní hluk až o 40 dB. Sluchátka dokonce podporují sledování hlavy, což znamená, že dokáží replikovat prostorový zvuk. Jedná se mimo jiné také o první sluchátka, která nabízí nejnovější verzi vysoce kvalitního zvukového kodeku LHDC 4.0. 

Zdroj: GSMArena

Na jedno nabití vydrží až 27 hodin, samozřejmě s použitím dobíjecího pouzdra. Nebude jim vadit ani déšt nebo pot, protože mají certifikaci IP55. Sluchátka budou v prodeji od 30. 9. 2021 za cenu 110 dolarů. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version