Dotekomanie.cz

Nastartujte studium nebo práci s novým ASUS ZenBook 13 OLED [sponzorovaný článek]

Září je v plném proudu a s ním i návraty do škol. Připravujete se na střední nebo vysokou školu? Nebo potřebujete jen nový notebook do práce? Pak pro vás máme tip na skvělý ASUS ZenBook 13. K němu dostanete na Smarty dárek v hodnotě 1 590 Kč. 

ASUS ZenBook 13 OLED

Jedná se o ultrapřenosný, výkonný a odolný notebook. Těžit budete z prvotřídního výkonu procesoru Intel Core i3 1135G7 (2.4/4.2 GHz 4 jádra/8 vláken) a 8GB RAM. O živý obraz se postará 13,3palcový OLED displej s rozlišením Full HD (1920 x 1080 pixelů). Součástí balení je také grafická karta Intel Iris Xe Graphics, 512 GB SSD a operační systém Windows 10 Home 64-bit.

ZenBook 13 OLED obsahuje také nový ergonomický design klávesnice přes celou šíři notebooku, který násobí praktičnost a pohodlí během psaní. Pro snadné zadávání dat je zde ASUS NumberPad 2.0, který integruje plnou velikost numerické klávesnice s LED podsvícením do touchpadu. 

Integrovaná infračervená (IR) kamera v ZenBook 13 umožňuje rychlé a snadné přihlášení pomocí Windows Hello. Funguje dokonce i při slabém osvětlení, takže není třeba zadávat heslo. Touchpadu s dvěma funkcemi a integrovanou numerickou klávesnicí podsvícenou LED pozná, když chcete používat plochu pro ovládání kurzoru i když je aktivovaná numerická klávesnice.

Až 22 hodin lze těžit z všestrannosti ASUS ZenBook 13, aniž byste museli být fixováni na zásuvku. Buďte produktivní, bavte se, těžte z obří baterie a nenechte se limitovat, když nemusíte. A když už někdy nastane čas doplnit energii, 60 % získáte za 49 minut.

U smarty.cz si můžete tento notebook pořídit za 26 890 Kč vč. DPH, přičemž získáte dárek v hodnotě 1 590 Kč. Katalog produktu si můžete prohlédnout ZDE

Exit mobile version