Dotekomanie.cz

Motorola Edge 20 a Edge 20 Lite nově v Business Edition

Motorola na svůj seznam telefonů Business Edition přidává také Edge 20 a Edge 20 Lite. Na stejném seznamu už z dřívějška je Edge 20 Pro. Telefony jsou založeny na stejných hardwarových specifikacích, ovšem nabízí vylepšené funkce zabezpečení. 

Motorola přidává na seznam další dva modely

Něco z toho je již k dispozici v běžných edicích řady Edge 20. Včetně technologie Lenovo ThinkShield, která je sadou funkcí zabezpečení hardwaru a softwaru navržených k ochraně před malwarem, phishingem a síťovými útoky. Nedávno společnost uzavřela partnerství se společností Zimperium za účelem dalšího zlepšování ThinkShield pomocí strojového učení ke sledování zařízení a analýze všech hrozeb.

Zdroj: GSMArena

Telefony Business Edition obdrží dvě hlavní aktualizace operačního systému a tři roky aktualizací zabezpečení, stejně jako běžné telefony. Jsou to však také doporučení Android Enterprise. Všechny doporučené telefony splňují přísné požadavky společnosti Google na účast v programu a jejich opravy zabezpečení jsou doručeny do 90 dnů.

Mezi další vychytávky patří online režim s „Zero-touch“- možnost vzdáleného přihlášení a ovládání telefonu. Když jste u počítače, Ready For vám umožní přístup k aplikacím telefonu v počítači a umožní vám snadno skloubit soubory mezi telefonem a počítačem.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version