Dotekomanie.cz

JBL představilo trojici bezdrátových sluchátek

JBL 1280x720x

Zdroj: JBL

Společnost JBL se na trhu vyznamenala oblíbenými audio produkty a v této kategorii hodlá následující roky určitě pokračovat. Na trh uvedla totiž další produkt, tentokrát bezdrátová sluchátka JBL Reflect Flow PRO, Tune 130NC a Tune 230NC.

JBL Reflect Flow PRO, Tune 130NC a Tune 230NC

První jmenovaná sluchátka přichází s 6,8mm měniči spolu s podporou adaptivního potlačení hluku s funkcí Smart Ambient. Přicházejí s bezpečným uchycením POWERFIN a mají technologii 6 mikrofonů, kde na každém sluchátku jsou 2 mikrofony a třetí mikrofon je k dispozici pro potlačení větru. Dále podporuje Bluetooth 5.0, Google Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant a tato sluchátka mají certifikaci IP68. Konečně podporují také bezdrátové nabíjení a nabízí až 30 hodin přehrávání.

Zdroj: JBL

JBL Tune 230NC jsou vybavena 5,8mm měniči spolu s podporou aktivního potlačení hluku. Sluchátka jsou vybavena 4 mikrofony, podporují Bluetooth 5.2, Google Smart Ambient a Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant, Alexu a jsou odolná proti vodě a potu (certifikace IPX4). I zde jsme se dočkali podpory rychlého nabíjení a nabízí se až 40 hodin přehrávání.

Zdroj: JBL

JBL Tune 130NC jsou vybavena 10mm měniči a podporou aktivního potlačení hluku. Jsou vybavena 4 mikrofony, podporují Bluetooth 5.2, Google Smart Ambient a Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant, Alexu a i tato sluchátka jsou odolná proti vodě a potu (certifikace IPX4). Podpora rychlého nabíjení a výdrž až 40 hodin přehrávání je na místě. 

Zdroj: JBL

Cena JBL Reflect Flow PRO je 179 eur, JBL Tune 230NC a 130NC stojí 99 eur. Reflect Flow Pro bude k dispozici tento měsíc, Tune 230NC a 130NC až od října 2021.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version