Dotekomanie.cz

Jabra uvedla novou řadu sluchátek Elite 3 a Elite 7

jabra Elite 3 Elite 7 3 1920x960x

Zdroj: Jabra

Dánská firma Jabra zaměřená primárně na audio produkty rozšiřuje vlastní nabídku bezdrátových sluchátek. Celkem 3 zajímavé novinky budou postupně zavádět do oficiálního prodeje a jako první vypouští nejlevnějšího zástupce s názvem Elite 3. Toho v závěsu ještě doplní sportovní verzi Elite 7 Active nebo Elite 7 Pro pro každodenní používání.

Pro každého něco

Model Elite 3 vyniká jednoduchostí a širokou paletou barev. V každém sluchátku je 6mm ovladač, 2 mikrofony nebo baterie zaručující výdrž 7 hodin. Nabíjecí pouzdro s USB-C vstupem přidává dalších 21 hodin poslechu. Přestože jim chybí funkce ANC, tak vlastní technologie HearThrough umí také dostatečně eliminovat okolní hluk. Za zmínku stojí ještě voděodolnost díky certifikaci IP55, podpora Bluetooth 5.2 a Google Fast Pair.

Zdroj: Jabra

Sportovci u Elite 7 Active především ocení řešení ShakeGrip zabraňující vypadnutí sluchátek z ucha. Naopak Elite 7 Pro potěší funkcí MultiSensor Voice, která razantně zlepšuje kvalitu telefonních hovorů. Ostatní vlastnosti již mají stejné bez jediného rozdílu. V provozu vydrží 9 hodin či celkem 35 hodin při dobíjení z pouzdra. Velkým benefitem je přítomná technologie ANC. Závěrem zbývá dodat prodejní ceny a Elite 3 u prvních prodejců vychází na 79 dolarů (tj. cca 1 702 Kč). Až od října pořídíte Elite 7 Active za 179 dolarů a Elite 7 Pro od 199 dolarů.

Zdroj: Jabra

Zdroje: jabra.cz, 9to5google.com

Exit mobile version