Dotekomanie.cz

Chytrá domácnost jednoduše a nejlevněji teď u Smarty! [sponzorovaný článek]

Chytrá domácnost

Jak přejít na chytrou domácnost? Tomuto tématu se Smarty dlouhodobě věnuje a ve svém katalogu nabízí jednoduché řešení Aqara. Jedná se o značku levnějších zařízení pro chytrou domácnost, které se postarají o každodenní bezpečí, pohodlí i zdraví. 

Chytrá domácnost jménem Aqara

Aqara poskytuje velmi snadné propojení, využít také můžete velké množství automatizací, přičemž produkty jsou kompatibilní s Apple HomeKit. Pro začátek nemusíte kupovat 20 zařízení, ale můžete začít od jednoho a postupně přecházet na chytrou domácnost. K zakoupení je na Smarty každý produkt od Aqara. 

Vybrat si můžete detektory pohybu, dveřní a okenní senzory, senzory teploty a tlaku, detektory vibrací a zrychlení, detektor úniku vody. Pro zvýšení pohodlí a zlepšení zdraví pro změnu IP kameru, chytrou zásuvku, monitor kvality vzduchu nebo modul ovládání žaluzií. 

Pro vášnivé hračičky jsou připraveny spínací moduly, bezdrátové vypínače, chytrý ovladač ve tvaru kostky a centrální jednotky. Se vším si můžete perfektně do detailu vyhrát a sestavit skutečnou chytrou domácnost. K tomu vám pomůže mobilní aplikace s intuitivním ovládáním.

Vstupte do světa chytré domácnosti s 10% slevou na produkty Aqara. Akce je platná od 6. do 19.9.2021 a potřebujete k tomu kupón AQARA10. Kompletní katalog produktů najdete ZDE

Exit mobile version