Dotekomanie.cz

Samsung představil Galaxy F22, další lehkou modifikaci

Screenshot 3 1287x682x

Galaxy F22; Zdroj: Samsung

Samsung představil před nějakou dobou dva modely Galaxy A22, přičemž se liší výbavou i podporou sítí páté generace. S LTE verzí ale má evidentně větší plány. Dokazuje to i lehká modifikace v podobě modelu Galaxy M22, který by se dal označit jako Galaxy A22+. Dnes zde máme ale další variantu, která nese označení Galaxy F22.

Nový název, drobné změny

Samsung nedělal nějak drastické změny a i tento model vychází právě z Galaxy A22, případně z Galaxy M22. V první řadě je Galaxy F22 mobil s podporou LTE sítí. Oproti zmiňovaným modelům ale nabízí baterii o kapacitě 6000 mAh. V balení je k dispozici 15W nabíječka, ale dle specifikací si mobil poradí i 25W nabíjením. Jen je nutné si dokoupit patřičnou nabíječku.

Galaxy F22; Zdroj: Samsung

Novinka dále může zaujmout 90Hz AMOLED displejem, jen má HD+ rozlišení. O výkon se stará procesor Helio G80 od Mediateku. Právě tato specifikace se také liší napříč zmíněnými modely. Vzhledem k použitému staršímu úložišti bude mobil trochu hůře zpracovávat instalaci a manipulaci s daty, zde si jednoduše trochu počkáte. Samsung by mohl už i v této třídě používat rychlejší technologii UFS.

Zadní strana stejně jako ostatní modely nabízí čtyři foťáky, ale použitelné jsou v podstatě jen dva. Zbylé jsou jen na dodatečné efekty a nabízí pouze po 2 MPx. Ani u tohoto modelu nechybí čtečka otisků prstů, která je umístěná na boku ve vypínacím tlačítku.

Specifikace Galaxy F22

Samsung nastavil cenu Galaxy F22 v základní konfiguraci v přepočtu přibližně na 3 650 Kč. Sice je na našem trhu dostupný model Galaxy M22, ale dá se očekávat, že se k nám později dostane i verze F22, jen s jiným označením a možná se zpožděním. Budeme si muset počkat na oficiální vyjádření společnosti Samsung.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version