Dotekomanie.cz

Laserová gravírka a rytec ATOMSTACK A5 PRO se slevou 35 % na Cafago.com [sponzorovaný článek]

atomstack A5 1280x1013x

Dnes vám přinášíme zajímavý produkt, který potěší všechny umělecky zaměřené čtenáře. Laserová gravírka Atomstack A5 PRO přináší vynikající řezbářské a rytecké vlastnosti díky laseru s pevným zaostřením a to vše je zabaleno do kompaktních rozměrů a stabilní konstrukce.

Atomstack A5 PRO – laserová gravírka a rytec v jednom

Gravírka Atomstack A5 PRO je vybavena vylepšeným laserem, který disponuje pevným zaostřením. Ten přináší mnohem lepší výsledky než laser vybavený zoomem. Laser disponuje výkonem 4,5 – 5 W, díky čemuž je gravírování rychlejší a přesnější. Díky jeho vysoké hustotě je možné řezat dřevo o tloušťce až 12 mm. Přesnost laseru činí 0,01 mm.

Gravírka Atomstack A5 PRO si poradí se dřevem, plastem, kůží, kovem a dalšími materiály. Pro bezpečnost slouží speciální ochranný kryt, který slouží k ochraně očí. Pokud uživatel zapomene laser vypnout, dojde po určité době k automatickému vypnutí.

Gravírka je kompatibilní se systémy LaserGRBL, LightBurn a podporuje operační systémy Windows XP a vyšší. Dále jsou podporovány vstupní formáty NC, BMP, JPG, PNG, DXF a další. Propojení s externím zařízením funguje přes USB rozhraní.

Zaujal vás tento produkt? Pak neváhejte a využijte skvělé nabídky získat gravírku a rycí nástroj v jednom se slevou 35 % v internetovém obchodě Cafago.com. Pro získání slevy zadejte kód: CGA5PRO. Doprava z německého skladu je samozřejmě zdarma.

Exit mobile version