Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – s eSIM, luxusní i velmi levné

hodinky 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – robustní, levné, i pro dámy

Mobilly A10

Na trhu jsou další levné chytré hodinky, které nestojí ani tisíc korun. Možnost rozšíření o další aplikace je takřka nulová, ale v základu se nabízí funkce jako přehrávání hudby, krokoměr, měření srdečního tepu, monitorování spánku, oznámení o dlouhé nečinnosti, vyhledávání telefonu, pořízení fotografie na telefonu, automatické rozsvícení displeje po natočení zápěstí, stopky, časovač, příchozí hovory
oznámení.

TicWatch GTH

Společnost Mobvoi zpravidla nabízí chytré hodinky se systémem Wear OS, ale nově lze v nabídce najít i model TicWatch GTH, který disponuje proprietárním systémem. Nabízí se zde základní funkce, ale také je ve výbavě GPS.

Apple Watch SE GPS

Hodinky Apple Watch SE (recenze) jsou na našem trhu již nějakou dobu, ale nově přibyla podpora eSIM u českých operátorů, takže si lze zakoupit i model s přímým připojením na internet nezávisle na mobilním telefonu nebo WiFi.

HUAWEI Watch 3 a HUAWEI Watch 3 Pro

V červnu jsme se dočkali nových hodinek Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro se systémem HarmonyOS. Nabízí mnoho ciferníků, sportovních režimů a také sledování fyzické aktivity. Verze Pro dokonce nabízí i titanové pouzdro.

Wotchi

Český trh je obohacen o dva nové modely chytrých hodinek společnosti Wotchi. I vzhledem k ceně nelze očekávat velké možnosti, ale nabízí se základní funkce jako podpora notifikací, měření fyzické aktivity a sledování vitálních funkcí. Chlubí se možnostmi jako krokoměr, kalendář, notifikace z mobilního telefonu, monitorování spánku, sledování srdečního tepu, budík, upozornění na neaktivitu, měření krevního tlaku, teploměr, SpO2, tréninkové funkce, počasí, stopky, ovládání hudebního přehrávače a fotoaparátu.

Exit mobile version