Dotekomanie.cz

Chystá se vylepšený model Moto G60S

Screenshot 28 1246x675x

Moto G60; Zdroj: Motorola

V dubnu společnost Motorola představila několik modelů, mezi kterými byl i Moto G60. Ten může zaujmout rychlým displejem, velkou kapacitou baterie a také 108MPx foťákem. Nyní se ale objevují informace o jeho vylepšeném modelu, který ponese označení Moto G60S.

Možná jen drobné vylepšení

V tuto chvíli se objevují kusé informace o novince Moto G60S. Podle názvu nelze nic předvídat, jelikož někdy doplnění znamená velké změny, jindy jde jen o minoritní úpravy specifikací. V tomto případě písmeno S asi bude znamenat vylepšení, jelikož spekulace se zmiňují o zvětšení operační paměti o 2 GB na rovných 8 GB.

Moto G60; Zdroj: Motorola

Bohužel zatím není nic dalšího známo, tedy kromě toho, že mobil bude dostupný také ve fialové barvě a že se cena má pohybovat kolem 310 eur, tedy v přepočtu přibližně osm tisíc korun. Očekáváme, že Moto G60S nabídne více úprav než jen změnu operační paměti. Teoreticky bychom se mohli dočkat změny u foťáků, zejména v rozlišení. Případně přibude jeden navíc.

K uvedení má dojít v následujících týdnech, přičemž se předpokládá, že by se měl dostat i do Evropy, tedy i do Česka. Na další informace si budeme muset počkat.

Specifikace Moto G60

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version