Dotekomanie.cz

Xiaomi ukázalo prémiová sluchátka FlipBuds Pro

Xiaomi FlipBuds Pro 5 7778x4722x

Zdroj: Xiaomi

Společnost Xiaomi oficiálně představuje svoje úplně první bezdrátová sluchátka vybavená technologií Active Noise Cancellation. Ta nesou název FlipBuds Pro a budou primárně zaměřena na nejnáročnější zákazníky. Čínský producent do novinky sice vložil maximum prémiových funkcí, ale nastavená cena tomu příliš neodpovídá. Zařízení má s největší pravděpodobností nakročeno k velkému úspěchu.

AirPods Pro, třeste se

Po stránce designového zpracování je můžeme rovnou přirovnat ke konkurenčním AirPods Pro od Applu. Akorát u černého provedení více vystupuje vysoký lesk těla, který zajišťuje speciální povlak NCVM (nevodivá vakuová metalizace). Uvnitř každého sluchátka je 11mm ovladač a hlavně zvukový čip QCC5151 od Qualcommu zajišťující nejen velmi nízkou spotřebu energie.

Zdroj: Xiaomi

Vzpomínané ANC umí ztlumit okolní hluk ve třech úrovních až na 40 dB, což údajně odpovídá hlasitosti v knihovně. Ovšem podrobnější nastavení funguje pouze u Android zařízení. Z pohledu výdrže zvládnou najednou 7 hodin poslechu nebo celkem 28 hodin. Samotné pouzdro má vstup pro USB-C a navíc podporuje i bezdrátové nabíjení. Při využití rychlého nabíjení stačí 5 minut na 2 hodiny dalšího poslechu.

Zdroj: Xiaomi

Z ostatních vlastností také lze vypíchnout funkci Bluetooth 5.2, protokol aptX Adaptive Audio Codec Technology, možnost nízké latence při hraní her, podpora gest přes dotykové plochy, chytré přepínání mezi telefonem a přenosným počítačem. Prodej startuje od 21. května s přívětivou cenovkou 2 617 Kč.

Zdroj: mi.com

Exit mobile version