Dotekomanie.cz

Oppo rozšiřuje nabídku o Enco Air a Band Vitality

Enco Air a Band Vitality 1 6858x2958x

Zdroj: Oppo

Nejnovější telefon K9 od společnosti Oppo si právě odbyl premiéru a vedle něho přišlo na svět několik dalších zařízení. Kromě chytrého televizoru musíme hlavně zmínit nová sluchátka s názvem Enco Air nebo rovněž chytrý náramek Band Vitality. Čínský producent rovnou spustil systém předobjednávek, kde novinky můžete pořídit za velmi lákavé částky.

Prvořadá je cenovka

Oppo Enco Air vychází z modelu Enco X, akorát samozřejmě získala o něco slabší výbavu. Sluchátka vydrží hrát 4 hodiny, přičemž nabíjecí pouzdro s 440mAh baterií přidává k dobru 20 hodin poslechu. Herní režim snižuje latenci zvuku k 47 ms a odolnost IPX4 odolá například potu během sportování. Nechybí ani dotykové plošky pro ovládání. Obchody nabídnou čtyři barevná provedení (bílé, černé, modré, zelené) jen za cenu v přepočtu 822 Kč.

Zdroj: Oppo

Hodinky Band Vitality nesou 1,1palcový AMOLED displej, který odolá tlaku vody do hloubky 50 metrů. Samozřejmostí je měření tepové frekvence, hladiny kyslíku v krvi a spánkové aktivity. Za překvapení lze označit podporu bezkontaktního placení přes WeChat či AliPay. Velikost baterie sice neznáme, ale při nepřetržitém měření srdečního tepu vydrží 14 dní v provozu. Cenovka začíná u hranice 657 Kč a na výběr jsou dvě barevné verze (modrá, oranžová).

Zdroj: Oppo

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Exit mobile version