Dotekomanie.cz

Novinky: realme 8 5G s nejrychlejším internetem a realme C21 s nejdelší výdrží [sponzorovaný článek]

Bkv2 2076x1396x

Úspěšný výrobce mobilních telefonů realme, která se pyšní titulem nejrychleji rostoucí značky smartphonů na světě, uvádí na český trh další novinky. Aktuálně představuje realme 8 5G, nejdostupnější telefon s podporou sítí páté generace, a realme C21 s neúnavnou baterií.

Značka realme sází na kombinaci nejnovějších technologií, přitažlivý design a nízkou cenovku. Oslovovat chce hlavně mladou generaci a všechny, kteří si život bez výkonného trendy telefonu už nedokáže představit. Přesně takové jsou i dva nové modely.

Telefon s podporou sítí páté generace pro všechny

Ten první, realme 8 5G, má svou hlavní devízu zahrnutou už v názvu. Byl stvořen pro bezproblémový chod v prostředí sítí páté generace, které už pomalu přicházejí i k nám. Novinka od realme se stává nejdostupnějším telefonem s podporou této technologie.

O dostatečný výkon se stará procesor Dimensity 700 5G se 4GB nebo 8GB operační pamětí, telefon nabízí úložiště o velikosti úctyhodných 128 GB a podporou až 1TB paměťových karet. Vzhledem k tomu, že značka míří hlavně na mladé, kteří konzumují tuny vizuálního materiálu, dali si v realme záležet na displeji. Ten má rozměry 6,5 palce, FullHD+ rozlišení a potěšující 90Hz obnovovací frekvenci.

Fotoaparát, který nezklame

Jak důležité jsou pro mladé uživatele kvalitní fotky, v realme dobře vědí.  realme 8 5G má proto sestavu tří objektivů: primární 48Mpx objektiv, portértní čočku od B&W a 4cm makro objektiv. K tomu přidává kvalitní noční mód s pěti filtry, díky nimž budou mít i snímky pořízené pod rouškou tmy excelentní kvalitu. Přední objektiv nabízí 16 Mpx a portrétní módy včetně „beauty módu“, který rozezná různé druhy pleti a snímky tak působí přirozeněji. 

Chytrá úspora baterie

Realme ani v případě nových modelů nezapomnělo na silné baterie s rychlým nabíjením. Novinka realme 8 5G se pyšní článkem o kapacitě 5000 mAh, který vydrží až 31 hodin volání nebo 22 dní v pohotovostním režimu. Velkým plusem je podpora chytré úspory baterie. Ta sama od sebe vyhodnocuje využívání baterie a přepíná z 5G sítě na 4G, čímž dokáže uspořit o 30 % baterie víc než běžné 5G telefony.

Stejnou kapacitu baterie má také model nižší střední třídy realme C21, který značka také představila. Spolehlivost má v DNA, nenechá vás na holičkách v práci ani na cestách. Výrobce uvádí délku pohotovostního režimu až 47 dní! Model realme C21 ale přináší i kvalitní displej a k zahození není ani hlavní 13 Mpx fotoaparát. Ten nabízí třeba funkci PDAF pro rychlejší a přesnější zaostření.

Exit mobile version