Dotekomanie.cz

Asus ZenFone 8 Flip je novinka s otočnými foťáky

Zenfone 8 Flip Group photo all color Flip camera 02 10189x5736x

Zdroj: Asus

Asus si pro tento rok připravil novinku Asus ZenFone 8 Flip, která si zachovává otočný mechanismus zadní foťáků. Díky tomu samotný displej není narušen a pro konzumaci multimediálního obsahu je velmi vhodný. Novinka aspiruje na zajímavý a výkonný model.

ZenFone 8 – sympaťák, který zaujme [recenze]

Flip s originální konstrukcí

Oproti základnímu a menšímu modelu Asus ZenFone 8 je zde několik ústupků. Například kvůli samotnému otočnému mechanismu zde není odolnost vůči vodě a prachu, ale to je celkem pochopitelné. Samotná displej je sice bez jakéhokoliv narušení, ale dosahuje o něco nižšího jasu a také jeho frekvence je 90 Hz.

Zdroj: Asus

Na druhou stranu se nabízí větší 5000mAh baterie a navíc je zde podpora pro microSD kartu. Celkem jsou zde tři foťáky, kde hlavní má 64MPx rozlišení, ale tentokrát bez optické stabilizace. Sekundární je pro ultra širokoúhlé snímky a třetí snímač nabízí trojnásobný zoom.

Zdroj: Asus

O výkon se zde stará Snapdragon 888. Ve spojení s displejem a dalšími specifikacemi se může nabízet dostatečná výdrž na jedno nabití. Jde vidět, že Asus zde musel udělat několik kompromisů, ale aspoň si novinka zachovala punc originality.

Zdroj: Asus

Specifikace Asus ZenFone 8 Flip

Ceny

Asus ZenFone 8 Flip se dostane na náš trh ve verzi s 256GB úložištěm za cenu 20 990 Kč, přičemž bude k dostání černém a bílém provedení. Nižší verze se zřejmě jen tak k nám nepodívá.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version