Dotekomanie.cz

TicWatch GTH jsou nové levnější hodinky

ticwatch gth 1709x1015x

TicWatch GTH; Zdroj: Mobvoi

V poslední době společnost Mobvoi nepředstavila mnoho nových produktů. Skoro by se dalo říci, že se výrobce soustředil na aktualizaci starších modelů. Dnes zde máme ale novinku v podobě TicWatch GTH, což jsou spíše levnější chytré hodinky se zaměřením na monitorování některých parametrů.

Mobvoi představilo TicPods 2 Pro+, změn je minimum

TicWatch GTH

Firma u hodinek TicWatch GTH hlavně zdůrazňuje možnost nepřetržitého sledování tělesné teploty, přičemž odchylka je přibližně 0,1 °C. Dále zvládají měřit okysličení krve, tepové frekvence a také se nabízí monitorování dýchání.

TicWatch GTH; Zdroj: Mobvoi

Mezi další funkce patří možnost sledování spánku, k dispozici je 14 sportovních režimů a také funkce pro zklidnění. TicWatch GTH jsou vybaveny uzavřeným systémem RTOS. Ve spojení s 260mAh baterií se nabízí výdrž na jedno nabití až deset dnů, při běžném používání přibližně sedm dnů.

O konektivitu se stará Bluetooth 5.1. Firma uvádí odolnost vůči vodě a prachu. Slabinou může být absence GPS. Samotná konstrukce je kovová a přední sklo je mírně zakřivené. K dispozici jsou také ciferníky, přičemž si lze navrhnout do jisté míry i vlastní. TicWatch GTH se prodávají za cenu 79,99 eur, což je v přepočtu přibližně 2080 Kč. K dostání jsou na oficiálních stránkách výrobce.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version