Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – TCL 20 SE a další novinky

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – MI 11 Lite, Galaxy A72, Realme 8 Pro

TCL 20 SE

V lednu společnost TCL představila model TCL 20 SE a nyní je již běžně k dostání v obchodech za cenu kolem čtyř tisíc korun. Jedná se o základní model, ale může zaujmout například větší kapacitou baterie.

Specifikace TCL 20 SE

Samsung Galaxy A72

Novinka Samsung Galaxy A72 (recenze) je poměrně nedávná novinka zapadající do střední třídy, respektive té vyšší. Slušná kapacita baterie, odolnost vůči vodě, stereo reproduktory a optická stabilizace obrazu u hlavního foťáků jen tak nenajdete u této třídy.

 

Specifikace Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A52

Nedávno jsme se také dočkali několika novinek, mezi kterými byl i model Galaxy A52. Ten nabízí maximálně LTE, ale i tak může zaujmout rychlejším displejem, stereo reproduktory a hlavně odolností vůči vodě a prachu, což není zrovna obvyklé v této kategorii mobilů.

 

Specifikace Galaxy A52

Samsung Galaxy A32

Nedávno Samsung představil 5G novinku Galaxy A32 a ačkoliv české zastoupení neuvedlo, kdy se dostane na český trh, tak se obchody chystají na zahájení prodeje, které je stanoveno na 21. února. Cena je stanovena na 7 990 Kč, což je vyšší částka, než jsme očekávali.

 

Specifikace Galaxy A32 5G

Exit mobile version