Dotekomanie.cz

Huami Amazfit GTR 2 nabídnou podporu eSIM

Amazfit GTR 2 eSIM 2 8000x4500x

Zdroj: Gizchina.it

Chytré hodinky Amazfit GTR 2 z října loňského roku bude zanedlouho doplňovat nová lákavější varianta, kterou čínská společnost Huami oficiálně vypustí do konečného prodeje během tohoto měsíce. Jak napoví jejich samotný přívlastek, tak u připravovaných Amazfit GTR 2 eSIM půjde především uskutečňovat telefonní hovory bez nutnosti připojení k jakémukoliv telefonu.

S minimem změn

Nasazená funkce eSIM otevírá brány jak telefonování přes 4G sítě pomocí integrovaného mikrofonu a hlasitého reproduktoru, tak i odesílání a přijímání textových zpráv. Po stránce designového zpracování nedošlo k jediné změně, což platí i u všech ostatních částí. Každopádně si zaslouží zmínku 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů nebo vodotěsnost 5 ATM umožňující plavání, nikoliv potápění do hloubky.

Zdroj: Gizchina.it

Dále nechybí ani široká škála senzorů (PPG, SpO2), GPS modul včetně Glonass, funkce Bluetooth 5.0 či technologie NFC pro bezkontaktní placení v obchodech. Ze zveřejněných snímků je téměř jasné, že aktuální eSIM verze bude k dispozici pouze v černém provedení. Firma Huami na domácí půdě nastavila prodejní cenu 1 999 čínských jüanů, i když přesný start prodeje ještě neznáme. Částka po přepočtu atakuje hranici 6 800 Kč, a to může odradit převážnou většinu uživatelů.

Zdroj: Gizchina.it

Zdroje: gizmochina.com, en.gizchina.it

Exit mobile version