Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – hybridní s dlouhou výdrží, i pro sportovce

hodinky 222 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – hybridní, luxusní i se safírovým sklem

Hybridní hodinky Lotus

Chytré hodinky nemusí mít dominantní displej, existují i hybridní modely, které mají standardní zobrazování času. V případě novinek od společnosti Lotus se nabízí mechanismus Quartz, ale také je zde Bluetooth. Nabízí se funkce jako krokoměr, indikátor počasí, filtrované notifikace, ukládání polohy GPS, budík, datum, stopky, sledování baterie, časové zóny, nastavitelné funkce, ovládání telefonu. Největší výhodou je výdrž až dva roky, co se týče energie. Nově je k dispozici šest modelů série Lotus Connected.

Lotus Smartwatch

Také se nabízí levnější model, ale ten zapadá již do standardních chytrých hodinek s dominantním displejem. Nabízí se monitorování fyzických aktivit, jsou podporovány notifikace a nabízí se i aplikace. Nechybí senzor srdečního tepu a také tlaku, ale chybí GPS.

Realme Watch S PRO

Nově se také nabízí chytré hodinky od Realme, které se mohou pochlubit pěkným AMOLED displejem a také GPS. Výdrž na jedno nabití při aktivním měření srdečního tepu každých 5 minut 24/7 se pohybuje kolem šesti dnů, ale není problém se dostat na 10 dnů. Více v naší recenzi.

Wotchi W05W

Pokud ale chcete jen zkusit chytré hodinky a pokusit se s nimi žít, nemusíte utrácet mnoho. Novinka Wotchi W05W stojí jen pár set korun a nabízí se například měření srdečního tepu, krevního tlaku, kyslíku v krvi, monitorování spánku, sportovní módy a měření spálených kalorií. K dispozici jsou i další funkce.

Polar Vantage M2

Pro zarytější sportovce se nabízí na českém trhu i model Polar Vantage M2, který spadá mezi ty dražší hodinky, ale nabízí se za to ukazatele převýšení, tepové zóny nebo úrovně regenerace těla. Nechybí GPS, senzor srdečního tepu a další funkce. Na jedno nabití vydrží pět dnů a je podporováno 130 sportovních režimů.

Exit mobile version