Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Smart Band 6 oficiálně, zázrak se nekoná

Mi Smart Band 6 15 8000x4506x

Xiaomi Mi Smart Band 6; Xiaomi

Xiaomi před nějakou dobou vstoupilo na trh s chytrými náramky a ohromilo cenou, funkcemi i výdrží na jedno nabití. Xiaomi Mi Band se postupem času vyvíjel a získával funkce navíc. Od letošního modelu se toho čekalo hodně, ale asi mnoho případných zájemců zklameme. Na evoluci si budeme muset počkat.

Recenze: Xiaomi Mi Band 5 – nejlepší náramek na trhu

Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Band 6, respektive Xiaomi Mi Smart Band 6 měl dle spekulací obsahovat například GPS nebo konečně už NFC v globální verzi, ale nestalo se tak. Placení není zatím prioritou, byť mnozí očekávali tuto funkci. Xiaomi láká u novinky Mi Smart Band 6 na větší displej, který má 1,56 palců a jedná se o AMOLED panel s rozlišením 152 x 486 pixelů. Maximální jas je 450 nitů.

Xiaomi Mi Smart Band 6; Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6 je jako obvykle odolný vůči vodě (5ATM) a disponuje senzorem srdečního tepu. Umí měřit i okysličení krve a monitorovat spánek. Samozřejmostí je sledování fyzické aktivity, kde se nabízí 30 režimů. Šest z nich umí náramek automaticky detekovat, například chůzi, jízdu na kole a jiné fyzické aktivity.

Xiaomi Mi Smart Band 6; Xiaomi

Samotná baterie má kapacitu 125 mAh, což není mnoho, ale postačí náramku až na 14 dnů běžného používání. O konektivitu se stará Bluetooth 5.0. Xiaomi Mi Smart Band 6 dorazí na náš trh na přelomu dubna a května, ale zatím nebyla stanovena maloobchodní cena.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version