Dotekomanie.cz

Razer Anzu: nové chytré brýle s reproduktory

https hybrismediaprodblobcorewindowsnet sys master phoenix images container h60 h24 9151103631390 razer anzu rectangle 1500x1000 rsl5 01 1500x1000x

Zdroj: Razer

Chytré brýle nejsou ve světě technologií žádnou novinkou. Již před několika lety Google představil své Google Glass s kamerou a miniaturním displejem, v loňském roce jsme se pak dočkali například Bose Frames druhé generace či brýlí Huawei x Gentle Monster. Nyní se na trh s chytrými brýlemi rozhodl vstoupit také Razer se svými chytrými brýlemi Anzu.

Razer Anzu, aneb brýle s ozvučením

Novinka Razer Anzu nabízí podobně jako výše zmíněné Bose Frames či Huawei x Gentle Monster brýle dvojici integrovaných reproduktorů mířící na vaše uši. O zvukový výstup se starají 16mm měniče a díky integrovaným mikrofonům nechybí možnost použít brýle pro vyřizování hovorů. Výdrž baterie se pak má pohybovat okolo 5 hodin na jedno nabití, nebo až 2 týdny ve stand-by režimu.

zdroj: Razer

Výrobce myslel jak na pány, tak i na dámy a představil tak dva tvary obrub, můžete tak vybrat mezi hranatými a kulatými. Navíc si můžete vybrat šířku obrouček, čímž si brýle ještě více přizpůsobíte. Nakonec se Razer chlubí také širokým výběrem skel – můžete si vybrat mezi filtrem modrého světla, polarizačními skly, nebo skly s UV filtrem, pokud ale nosíte brýle, můžete použít také dioptrická skla. Nakonec nechybí ani certifikace IPX4, ta však zaručuje ochranu pouze před potem, nebo lehkým deštěm.

zdroj: Razer

Chytré brýle Razer Anzu budou dostupné za cenu 200 dolarů/210 eur, náhradní skla pak za 30 dolarů/35 eur.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version