Dotekomanie.cz

Honor V40 Light Luxury Edition je po delší době další novinka

Screenshot 120 1874x1004x

Honor V40 Light Luxury Edition; Zdroj: Honor

Honor si prochází znovuzrozením a rozhodně se připravuje na plnohodnotný vstup na trh, kde chce konkurovat i bývalé mateřské společnosti. Zatím tedy nevychází mnoho novinek, byť v lednu byl představen model Honor V40. Dnes se objevil další přírůstek, který nese označení Honor V40 Light Luxury Edition, ale v našich končinách se asi bude jmenovat Honor V40 Lite.

Honor slibuje velký návrat, chce pokořit top modely od Huawei

Zřejmě Honor V40 Lite

Nový model tak trochu následuje design původního Honoru V40, ale je zde vidět inspirace u mobilů od Xiaomi, respektive Redmi. Přední panel je zakřivený a nabízí 90Hz frekvenci, přičemž se jedná o OLED panel. Ten má navíc integrovanou čtečku otisků prstů.

Honor V40 Light Luxury Edition; Zdroj: Honor

O výkon se zde stará procesor Dimensity 800U od Mediateku s podporou sítí páté generace. Zadní straně dominuje 64MPx foťák, přičemž je zde k dispozici senzor pro ultra širokoúhlé snímky. Bonusem navíc je makro snímač a jeden senzor pro určení hloubky ostrosti.

Honor V40 Light Luxury Edition; Zdroj: Honor

Baterie má kapacitu 3800 mAh, což je na dnešní dobu spíše podprůměr, ale došlo na podporu 66W nabíjení. Doplnění energie bude velmi rychlé. Vzhledem k tomu, že novinka zatím představena pro čínský trh, nedisponuje Google službami a aplikacemi. Snad globální verze již bude nabízet tuto softwarovou výbavu. Ostatně Honor již není svázán s Huawei a zákazy ze strany USA.

Specifikace Honor V40 Light Luxury Edition

Honor nastavil cenu u Honor V40 Light Luxury Edition v přepočtu přibližně na 10 150 Kč. Pokud se mobil dostane do Česka, bude se částka asi pohybovat kolem 13 200 Kč, ale na upřesnění si budeme muset počkat.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version