Dotekomanie.cz

Cubot brzy vydá průlomový odolný model KingKong 5 Pro, který nabízí 3–5denní výdrž baterie [sponzorovaný článek]

KK 5 Pro 6 1500x826x

Společnost Cubot se v tomto roce 2021 vrací s průlomovým smartphonem. Smartphony řady Cubot KingKong byly vždy velmi oblíbené mezi uživateli. Tentokrát se chystá představení nového modelu KingKong 5 Pro s mnoha zajímavými funkcemi. Společnost Cubot tím zahájí novou kapitolu a uvedení do roku 2021.  Tato kapitola právě začíná tímto zcela novým smartphonem KingKong 5 Pro.

KingKong 5 Pro nabídne 8000mAh baterii

Nový model nabízí revoluční změnu v baterii a kvalitě. KingKong 5 Pro má 8000 mAh baterii, duální hlasité stereo reproduktory a mnoho dalších funkcí. Pojďme se na to podívat.

Jelikož se smartphone stal nepostradatelnou součástí našeho života, je jeho baterie jednou z nejdůležitějších částí, která ho udržuje na živu. KingKong 5 Pro je dodáván s 8000 mAh vysokokapacitní baterií, která mu umožní fungovat 3-5 dní na jedno plné nabití. Díky této obrovské baterii můžete bez přerušení dělat více online, streamovat delší videa a mluvit jak dlouho chcete.

Kromě baterie jsou dalším vrcholem výbavy integrované duální reproduktory. Zvuk KingKong 5 Pro bude tak realističtější, hlasitější, ale ne nepříjemně hlučný. Je to poprvé, co se Cubot snaží tvrdě pracovat na reproduktorech.

KingKong 5 Pro je vodotěsný, prachotěsný a odolný proti pádu. Je vybaven 4 GB RAM + 64GB úložištěm, 48MPx zadní kamerou, 25MPx přední kamerou, GPS, NFC s podporou Google Pay a systémem je pak Android 11. KingKong 5 Pro se odliší od běžných smartphonů především z hlediska výdrže baterie, integrovaných duálních reproduktorů a zvýšenou odolností.

Připravovaný model KingKong 5 Pro budete mít šanci získat prostřednictvím obrovské giveaway. Cubot nabízí deseti šťastným uživatelům bezplatné zkušební užívání KingKong 5 Pro. Zainteresovaní mohou přejít na oficiální web a připojit se k giveaway Cubot KingKong 5 Pro.

Exit mobile version