Dotekomanie.cz

Chystaný iPhone 13 Pro má nabídnout novou matnou černou a nový design fotoaparátu

iPhone 12 Max 9 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nový iPhone 13 Pro je sice ještě půl roku daleko, přesto se každým týdnem dozvídáme další a další zákulisní informace. Podle nejnovějších informací bude mít nový model menší výřez v displeji, zcela novou matnou černou barvu a nový povrch boků.

iPhone 13 Pro nabídne také menší notch

Menší výřez v displeji má být pouze o něco málo užší, přičemž telefonní reproduktor se posune nad snímače fotoaparátu a FaceID. Design zadní strany má být pozměněný, především v oblasti fotoaparátu. Jednotlivé objektivy již nemají být tak vystouplé.

Namísto „grafitově šedé“ u nynější generace se dočkáme tmavě černé barvy, přičemž záda budou opět matná. Apple údajně experimentoval také s oranžovou s odstínem do bronzové, ale nakonec se této verze prý nedočkáme. Boky pak mají dostat speciální povrch, aby se tak snadno neupatlaly. Portrétní režim bude nově lépe detekovat objekty a plně využije také LiDAR. Opět také slyšíme, že iPhone 13 mini bude, a dokonce má dostat o trochu větší baterii.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Z předchozích informací již víme, že hlavním tahákem iPhone 13 Pro bude pravděpodobně 120 Hz displej spolu s always-on displejem. Dočkat se máme i TouchID v displeji, které doplní FaceID. Konektor Lighting pak minimálně letos má ještě zůstat. Zvětšit se mají také baterie.

Zdroje: macrumors.com, youtube.com

Exit mobile version