Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – mobily s pořádnou kapacitou baterie

mobily 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Moto, Aligator, Oppo

Vivo Y11s

Společnost Vivo vstoupila minulý týden oficiálně na náš trh a přinesla rovnou tři nové modely. Smartphone Y11s spadá do nižší kategorie a může například zaujmout baterií o kapacitě 5000 mAh. Bohužel je zde použit stařičký microUSB konektor.

 

Specifikace Vivo Y11s

Vivo Y70

Ze současné nabídky společnosti Vivo na našem trhu je nejlépe vybaven model Y70. Nabízí se rychlé nabíjení, Full HD+ displej s integrovanou čtečkou otisků prstů a také dostatečná velikost interního úložiště. Dalo by se říci, že se jedná o slušného zástupce střední třídy.

 

Specifikace Vivo Y70

Motorola Moto G30

Motorola přinesla na český trh model Moto G30, který má větší kapacitu baterie a také 90Hz displej. Bohužel se rozlišení zastavilo na HD+. Na druhou stranu zde najdeme například zvýšenou odolnost vůči vodě a prachu, případně 64MPx foťák.

Specifikace Motorola Moto G30

Samsung Galaxy A12

Cena kolem 5000 Kč a baterie s kapacitou 5000 mAh. I tak by se dala pospat další novinka od Samsungu. Model Galaxy A12 se dá považovat za nutný základ. Novinka se u nás prodává nějakou dobu, ale nyní přichází verze s 32GB úložištěm.

 

Specifikace Samsung Galaxy A12

OPPO A53

Další model na českém trhu je Oppo A53, který má sice jen HD+ displej a slabší procesor, ale nabízí se zde 5000mAh baterie. Kromě toho úložiště má 128 GB prostoru, rychlejší displej a také 18W nabíjení. I tak to nebude mít jednoduché s cenou překračující pět tisíc korun.

Specifikace OPPO A53

Exit mobile version