Dotekomanie.cz

Objevte kouzlo cashbacku od Tipli a ušetřete při nákupu elektroniky [sponzorovaný článek]

Tipli

Elektronika levně? Hravě! Benefity získáte při nakupování s portálem Tipli.cz. Jeho hlavní výhodou je cashback, čili peníze zpět za nákupy (elektroniku nevyjímaje), Slevové kupon a kódy jsou třešničkou na dortu. Šetřete nakupováním s Tipli.cz.

Co je Tipli a jak fungují výhody, které nabízí?

Tipli je především cashbackový portál – za každý nákup, který uděláte v partnerském e-shopu, vám Tipli vyplatí několik procent z utracených peněz zpět. Kolik to bude, víte samozřejmě předem, výše cashbacku je uvedená u každého obchodu na Tipli. Šetřit ale můžete také klasicky. Na Tipli totiž najdete kódy a kupony na slevy na elektroniku a další zboží.

Jak získat peníze zpět za nákupy?

Obchod, z něhož chcete objednávat, si najdete na Tipli, a tlačítkem „nakoupit“ se necháte přesměrovat přímo do e-shopu. Díky přesměrování se Tipli dozví, kolik jste utratili (nikoliv ale za co, o soukromí se bát nemusíte) a vy nakupujete a platíte přímo v daném e-shopu, tak, jak jste zvyklí. Jakmile obchodník potvrdí váš nákup, Tipli vám připíše odměnu. Musíte být ovšem zaregistrovaní, jedině tak lze nákup spárovat s uživatelem. Registrace je zdarma a zabere vám pouze chvilku. Noví zákazníci nyní získají uvítací bonus. Tak neváhejte a šetřete s Tipli ještě dnes!

Elektronika za zlomek ceny

Jak už bylo řečeno, na Tipli získáte kromě odměn za nákupy také spousty slev. Celý tým lidí se stará o to, abyste měli k dispozici vždy aktuální slevové kupony. Hledáte-li tedy například slevové kupony Okay, už víte, kam se podívat nejdříve. Obchodů s elektronikou je na Tipli ovšem mnohem více, takže nechybí ani oblíbená elektronika Smarty. Vyberete si zde chytré telefony, notebooky a počítače nejen značky Apple, stejně jako spoustu kvalitního příslušenství. A protože nakupujete s Tipli, nemusíte se obávat vysokých cen.

Exit mobile version