Dotekomanie.cz

HTC představilo Desire 21 Pro s podporou 5G

htc desire 21 pro 1249x703x

HTC Desire 21 Pro; Zdroj: HTC

V polovině minulého roku společnost HTC představila zástupce střední třídy, přičemž jeden z nich nabídl podporu sítí páté generace. Model HTC Desire 20 Pro získává nástupce v podobě HTC Desire 21 Pro 5G. Došlo na několik modifikací, ale výrobce neudělal nic dramatického.

Pozvolná evoluce

Desire 21 Pro je z pohledu specifikací modernizovanou variantou, která nabízí hlavně podporu 5G sítí. Došlo na výměnu procesoru za model Snapdragon 690 s integrovaným modemem. Mobil mírně narostl a je o něco těžší. Kromě integrace komplikovanějších antén se nabízí i větší displej. K dispozici je 6,7palcový panel s Full HD+ rozlišením. Ten je navíc nově 90Hz.

HTC Desire 21 Pro; Zdroj: HTC

V oblasti foťáků na zadní straně se nezměnilo takřka nic, takže se stále nabízí hlavní 48MPx senzor a k dispozici je ještě ultra širokoúhlý snímač. Pak jsou zde dva 2MPx foťáky pro dodatečné efekty. Přední strana má tentokrát foťák s nižším rozlišením, ale i tak má 16 MPx.

Kapacita baterie zůstala na hodnotě 5000 mAh a stále se nabízí 18W nabíjení. Ve specifikacích došlo také na vylepšení Bluetooth, je obsažena verze 5.1. Celkově se tak jedná o mírný skok, ale je konkurenceschopnější díky podpoře 5G sítí.

Specifikace HTC Desire 21 Pro

Cena HTC Desire 21 Pro byla v domovské zemi stanovena v přepočtu přibližně na 9 200 Kč. Na trhu dnes již najdeme levnější modely s 5G, které mohou nabídnout lepší výbavu.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version