Dotekomanie.cz

Bose představil sportovní sluchátka bez potlačení hluku

Bose

Zdroj: Bose

Společnost Bose oznámila novou dvojici bezdrátových sluchátek, která přichází s relativně unikátním designem. Sluchátka mají zvukový kryt, který se při nasazení nedotýká ani nijak nezakrývá uši. Jinými slovy řečeno, Bose Sport Open Earbuds přináší tzv. otevřený design a soustředí se primárně na sport a cvičení. 

Bose sází na jednoduchost

Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.1 a disponují technologii OpenAudio. Konstrukce je vybavena tvarovaným háčkem na ucho, který se připevňuje kolem ucha. Jelikož jde o tzv. otevřený design, sluchátka nejsou vybavena aktivním potlačením hluku. Bose se v tomto případě soustředí na běžce a cyklisty, kteří se chtějí soustředit na maximální výkon bez kabelů, ale zároveň potřebuji slyšet okolní hluky – silniční provoz, kondiční trenér a podobně. 

Zdroj: Neowin

Výrobce dále uvedl, že špunty do uší zůstanou přesně umístěné a budou odolávat potu, teplu, dešti a sněhu. Sluchátka jsou tedy vybavena certifikací IPX4. Na jedno nabití pak vydrží osm hodin. Mikrofonní systém pak dokáže (během telefonního hovoru) izolovat váš hlas od větru a okolního hluku, takže vás druhá strana uslyší více než zřetelně. 

Zdroj: Neowin

Levé tlačítko umožňuje přistupovat k hlasovému asistentovi, přičemž pravé slouží k zapnutí/vypnutí, přehrávání, pozastavení a přeskakování skladeb a ke správě hovorů. Sluchátka budou v prodeji za 199 dolarů, tj. cca 4 210 Kč bez DPH. 

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version