Dotekomanie.cz

Lenovo představilo novinky K12 a K12 Pro

lenovo k12 1200x675x

Zdroj: Lenovo

V poslední době představuje více novinek Motorola ve světě smartphonů než mateřská společnost Lenovo. Dnes ale došlo na uvedení dvou novinek nesoucí označení Lenovo K12 a Lenovo K12 Pro. Obě novinky ale spíše zapadají do nižších kategorií.

K12 a L12 Pro

V obou případech se nabízí displeje s rozlišením HD+, takže nelze očekávat nějak kvalitní obraz, když vezmete v potaz, že nejmenší Lenovo K12 má úhlopříčku displeje 6,5 palců. Pro model naopak má 6,8 palců, díky čemuž se pomalinku řadí mezi tablety.

Lenovo K12 Pro; Zdroj: Lenovo

Základní model je poháněn Snapdragonem 460, u většího je pak Snapdragon 662, který by měl již dostačovat i na náročnější aplikace a hry. Díky baterii o kapacitě 6000 mAh se dá očekávat poměrně slušná výdrž na jedno nabití vzhledem k rozlišení displeje. Lenovo K12 nabízí o něco menší kapacitu, tedy 5000 mAh.

Lenovo K12; Zdroj: Lenovo

Možná se vám zdají být obě novinky povědomé. Ve skutečnosti firma jen přejmenovala modely Moto E7 Plus a Moto G9 Power. Zde nedošlo ani k jedné změně. Pravděpodobně se objeví jen na vybraných trzích, ale můžeme předpokládat, že se dostanou i do Evropy, případně přes přeprodejce i do Česka.

Specifikace Lenovo K12 Pro

Specifikace Lenovo K12

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version