Dotekomanie.cz

Nové Gionee K30 Pro zařazuje zpátečku

Gionee K30 Pro 4 2220x1650x

Zdroj: GSMArena.com

Společnost Gionee se sice stále vzpamatovává z bankrotu, ale nové modely nejdou příliš naproti tomu, aby do pokladny přinesly alespoň nějaká kladná čísla. Čínský producent ukázal další podprůměrné zařízení nesoucí označení K30 Pro, u kterého můžeme říci, že se doslova zastavilo v čase. To částečně omlouvá poměrně přijatelná prodejní cenovka.

Z bláta do louže

Výbava zahrnuje 6,53palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky zabírá 8megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Výkonnostní stránku dostal pod kontrolu neupřesněný procesor od MediaTeku vybavený osmi jádry (2,0 GHz). Následují dvě možnosti (6/8 GB) u operační paměti RAM a vždy ve spojení se 128GB interním úložištěm.

Zdroj: GSMArena.com

Zezadu je k vidění trio fotoaparátů, kde hlavní slovo získal jen 16megapixelový objektiv, přisvětlovací LED blesk a čtečka otisků prstů. Uvnitř se nachází článek baterie o velikosti 4 000 mAh pravděpodobně bez jakékoliv podpory technologie rychlého nabíjení. Největším trnem v oku je nepochybně operační systém Android ve velmi zastaralé verzi 7.1.1 Nougat.

Pokud vůbec někdo přemýšlí, že této novince dá šanci, tak základní konfigurace po přepočtu vychází na 2 325 Kč a ti náročnější za 8GB RAM + 128GB úložiště zaplatí okolo 2 657 Kč. Barevné verze jsou připraveny tři – bílá, černá, modrá.

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Exit mobile version