Dotekomanie.cz

Ustwo stojící za Monument Valley vydá nový titul už 11. prosince

Ustwo Games

Zdroj: Ustwo Games

Další hra od vývojářského studia Ustwo, které stojí za populárním titulem Monument Valley a jeho vynikajícího pokračování, bude k dispozici přesně za měsíc. Hra ponese název Alba: a Wildlife Adventure.

Ustwo chystá novou hru Alba: a Wildlife Adventure

Nový titul byl poprvé oficiálně odhalen 20. července a brzy se objeví ve službě Steam a Apple Arcade. Dorazit by hra měla už 11. prosince. Oznámena byla také verze pro konzole, ovšem není jasné, kdy dorazí. 

Zdroj: Engadget

Už podle první upoutávky je jasné, že se celý příběh bude odehrávat v přírodě. Celý trailer doprovází příjemně hrající skladba, přičemž tvůrci kladli důraz na láhev s vodou, sendvič, notebook a batoh. Virtuální kamera poté zabere list s textem „Island clean up Initiative“, knihu s ptáky a DSLR. Na konci se poté objeví noviny s nápisem „Girls start a wildlife league“. Celé video pak ukončuje krátký záběr na širokou krajinu s výhledem na pláž a hlavní postavu.

Ve své krátké tiskové zprávě nezávislé studio Ustwo Games uvedlo, že hra byla inspirována týmovou láskou k přírodě a skvělými vzpomínkami na dětská léta ve Středomoří. Prozatím ale společnost o hře více podrobností neposkytla. Víme však, že titul letos v prosinci dorazí na iOS, macOS, tvOS, PC a konzole. 

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version