Dotekomanie.cz

Smarty spouští týden plný slev na Lamax [sponzorovaný článek]

Smarty

Internetový obchod Smarty má pro své zákazníky další skvělý týden plný nákupů právě s Lamaxem. Užít si můžete slevy až ve výši 64 %. V nabídce naleznete reproduktory, sluchátka, ale i chytrou autokameru nebo fitness náramek.

Lamax je český výrobce zaměřující se především na sluchátka, přenosné reproduktory, akční kamery a kamery do auta. Společnost se řídí vlastním pravidlem – klást důraz na kvalitu, snadné používání a design. Konkrétně Lamax dělí své produktové portfolio na Lamax Tech (kamery a chytrá elektronika) a Lamax Beat (sluchátka a přenosné reproduktory). 

Smarty: LAMAX Bfit 2

Chytrý fitness náramek Lamax BFit 2 nabízí celodennímsledování srdečního tepu. Ve stručnosti dále nabídne krokoměr, příjem notifikací z telefonu, analýzu spánku, tiché buzení pomocí vibrací, výdrž až 10 dní, jemný barevný displej, voděodolný podle IP67 a dva unisex řemínky v balení.

Lamax BFit 2 vydrží na vaší ruce nonstop. Celý den měří kroky a v intervalech kontroluje srdeční tep. V noci monitoruje kvalitu spánku a ráno klidovou tepovku. Bez nabíječky vydrží až 10 dní a díky certifikaci IP67 mu neublíží ani sprchování nebo průtrž mračen. Vzhled náramku vyladíte podle nálady a příležitosti – vybírat můžete z temně šedého grafitu a zeleného odstínu mint.

S náramkem LAMAX BFit 2 vyčtete ze svého zápěstí mraky informací. Díky krokoměru zjistíte, jakou vzdálenost jste za den urazili. Večer dostanete upozornění, kdy je dobré jít do postele a ráno vás náramek probere vibracemi, co nevzbudí nikoho dalšího. Zároveň díky zabudovaným upozorněním nikdy nezmeškáte příchozí hovor, ani zprávu. Dokonce můžete z náramku ovládat spoušť fotoaparátu v telefonu.

Pokud vás tento produkt zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě Smarty za velmi lidových 499 Kč (původní cena činila 1 390 Kč). Kupujte ZDE

Hlavní vlastnosti

Lamax C9 GPS

A že to se slevami Smarty myslí opravdu vážně, nabízí také palubní kameru s detekcí radarů. Konkrétně se jedná o velmi pokročilou autokameru s 2,7palcovým displejem, 2K rozlišením či úhlem záběru 150stupňů. To ale není vše, co C9 GPS zvládne. Má ukazatel rychlosti, G-senzor, noční vidění, detekci radarů, LDWS systém, a dokonce umí detekovat pohyb.

Vhod ale přijde i upozornění, že je čas si dát od řízení pauzu. V případě potřeby důkazních materiálů se můžete spolehnout na super ostré 2K video, na kterém budou vidět všechny potřebné detaily. Kamera nahrává video až v rozlišení 2560 x 1080 pixelů s 30 snímky za sekundu, zvládne tak zachytit i rychlé objekty a detaily jako je SPZ a obličej řidiče. Široký úhel záběry 150° zvládne pojmout váš jízdní pruh, protisměr i chodník a okolní silnice.

S kamerou LAMAX C9 nebude platit pokuty za rychlou jízdu. Jako uživatele vás nepřekvapí úsekové ani pevné radary, autokamera vás upozorní na displeji i hlasově, a to v češtině. Díky GPS modulu kamera ví, kde přesně se nacházíte, a nastaví upozornění na ideální moment podle vaší aktuální rychlosti. Databáze radarů se neustále rozšiřuje a je dostupná pro více než 37 zemí Evropy.

Pokud vás tento produkt zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě Smarty za velmi lidových 2 699 Kč (původní cena činila 4 490 Kč). Kupujte ZDE

Další produkty ve slevě

Jestliže vás žádný z výše uvedených produktů nezaujal, nezoufejte. Internetový obchod Smarty nabízí mnohem širší nabídku zlevněných produktů. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout ZDE

Exit mobile version