Dotekomanie.cz

Samsung možná plánuje ukončit řadu Galaxy Note, už příští rok ji nahradí ohebné telefony

GalaxyNote20 top 1 4270x2402x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Letos Samsung na keynote v srpnu představil tradičně modely řady Galaxy Note 20 a zároveň také druhou generaci ohebného telefonu Galaxy Z Fold 2 (recenze). Příští rok však na této akce už nemusí model řady Galaxy Note vůbec být. Podle nejnovějších informací se totiž nástupce vůbec nechystá a Samsung vsadí jen na ohebné telefony.

Galaxy Note 20 byl možná poslední Note

Již minulý týden jsme se dozvěděli o možné podpoře stylusu S Pen u nadcházejícího modelu Galaxy S21 Ultra. Podle se bude tato řada skládat z modelů S21 FE, S21, S21+ a S21 Ultra. Mimo to máme mezi top modely očekávat Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 a Z Fold FE. A to je vše, další top modely prý Samsung už nechystá.

Zdroj: Dotekomanie.cz

To, že není v přípravě série Galaxy Note 21 potvrzuje také další zdroj. Je tak pravděpodobné, že právě druhá polovina příštího roku bude věnována nové generaci ohebných telefonů. Pozici Note tak částečně převezme model Galaxy S21 Ultra a také možná Galaxy Z Fold 3, který má také dostat podporu S Pen podle zákulisních informací.

Ačkoliv nám nedává tolik smysl, aby Samsung vydával dva top modely ročně a k tomu ohebné telefony, řadu Note jsme měli vždycky radši. Jedná se totiž většinou o vyladěnější modely než řady Galaxy S. To se ukázalo i letos, kdy S20 Ultra měl problémy s fotoaparátem.

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version