Dotekomanie.cz

OPPO K7x je novinka střední třídy s pořádnou baterií a 90Hz displejem

Screenshot 47 1629x818x

Zdroj: fonearena.com

Nedávno jsme se dočkali vstupu značky Vivo na evropský trh, kde již působí do jisté míry sesterská společnost Oppo. Mobily od obou firem si bývají podobné a právě dnešní novinka by se na první pohled nemusela zdát nijak výjimečná. OPPO K7x hraje na jistotu a nepřináší na první pohled nic klíčového, byť výbava je poměrně slušná.

5G a velká baterie

Tentokrát OPPO K7x nemá pokročilejší technologii snímání otisků prstů v displeji. Na druhou stranu podporuje sítě páté generace díky integrovanému modemu v procesoru Dimensity 720 od společnosti Mediatek. Kromě toho je k dispozici 6 GB operační paměti, což by mělo stačit na kdejakou práci.

Zdroj: fonearena.com

Mezi bonusovými funkcemi lze najít ale například 90Hz displej, byť se jedná jen o LCD panel. Na zadní straně se nachází hned čtveřice foťáků, ale použitelné jsou jen dva. Hlavní nabízí 48 MPx a sekundární 8MPX je pro pořizování širokoúhlých snímků. Další dva foťáky mají jen po 2 MPx a jsou pro dodatečné efekty a makro snímky.

O energii se zde stará baterie s kapacitou 5000 mAh, což je docela slušná hodnota na mobil této třídy. Oppo rovnou použilo svou technologii VOOC pro nabíjení a v tomto případě se nabízí rovnou 30W varianta.

Specifikace OPPO K7x

Novinka přijde v přepočtu přibližně na 5 600 Kč. Pakliže se dostane do Evropy, předpokládáme, že cena půjde nahoru kvůli dodatečným navýšením. I tak se by se mohlo jednat o jeden z levnějších 5G smartphpnů.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version