Dotekomanie.cz

Nový iPad Pro má dostat OLED displej v druhé polovině příštího roku

ipad pro 2048x1152x

iPad Pro 10,5, takovýto design může dostat iPad 9.generace, Zdroj: Dotekomanie.cz

Již delší dobu vás informujeme o možném nasazení displeje typu miniLED do nadcházejících modelů iPad. Nyní však korejský server přináší zajímavou informaci, že má Apple v plánu také tablety iPad s OLED displejem, a to už v druhé polovině příštího roku.

Nejdřív miniLED a pak OLED?

Podle jejich informací má nejprve v první polovině roku Apple představil iPad s pokročilým displejem se zcela novou technologií miniLED. O té se spekuluje již velmi dlouho a Apple ji podle zákulisních zdrojů chystá již opravdu dlouho. Nové zprávy od zmíněného korejského serveru dále tvrdí, že v druhé půlce roku 2021 má být představen iPad Pro s OLED displejem. Ty si má nechávat Apple vyrábět u Samsungu a LG.

Zdroj: MacRumors

Jedná se o poněkud zvláštní zprávu ohledně OLED panelů v iPadu Pro. Pokud by Apple nasadil dlouho vyvíjenou technologii miniLED na jaře, nedává pak příliš smysl na podzim přinést nový model s OLED displejem, který je technologicky starší. Je však možné, že miniLED bude třeba určen jen pro 12,9palcový iPad Pro a menší 11palcový model dostane OLED.

Zdroj: m.gsmarena.com

Exit mobile version