Dotekomanie.cz

Moto E7 poprvé na renderech odhalující celý design

Moto E7

Zdroj: Gizmochina

V loňském roce společnost Motorola představila model Moto E6, přičemž o měsíc později (v září) dorazila novinka v podobě Moto E6 Plus. Lenovo, které nově Motorolu vlastní, představilo nedávno model Moto E7 Plus. Doposud jsme se ale nedočkali klasického modelu, tedy Moto E7. 

Moto E7 Plus oficiálně, další s 5000mAh baterií [aktualizováno]

Moto E7 stále s 3,5mm jack konektorem

Na internetu se objevila hned řada spekulací, přičemž ta poslední odhaluje rovnou design ve dvou variantách. A zdá se, že představení telefonu může být velmi brzy. Podle leakera Abhiskeka Yadavea bude telefon k dispozici v modré a šedé barvě. Jak můžete vidět na přiložených snímcích, Moto E7 bude mít velmi decentní výřez v displeji – ve tvaru kapky vody. 

Zdroj: Gizmochina

Zadní strana bude zajímavá z pohledu designu. Fotoaparáty budou totiž rozmístěny ve tvaru čtverce. V něm pak najdeme duální fotoaparáty – 48 Mpx + 2 Mpx. Pod čtvercem najdeme logo společnosti, ve kterém bude umístěna čtečka otisků prstů. Na horní straně zařízení se naopak bude nacházet 3,5mm jack konektor. 

V posledních měsících se Moto E7 objevilo hned několikrát v certifikačních procesech – FCC, NBTC a TUV. To naznačuje, že telefon může opravdu dorazit už tento měsíc. Model E7 by měl nabídnout 6,2palcový HD+ displej a přední 5Mpx fotoaparát. 

Zdroj: Gizmochina

Zařízení samozřejmě bude pracovat s operačním systémem Android 10. Počítat údajně máme také s 5 000mAh baterií. Jaký procesor ale bude použit, není prozatím zřejmé. Někteří tvrdí, že bychom se měli dočkat čipové sady od MediaTeku. O dočasné spuštěné aplikace a dokumenty by se měla starat 2/4GB operační paměť. Naopak pro soukromá data má být připraveno vnitřní 32/64GB úložiště. Cena by se měla pohybovat kolem 100 dolarů, tj. cca 2 335 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version