Dotekomanie.cz

Amazfit brzy přinese hodinky Pop Pro

Amazfit logo 1920x1080x

Zdroj: Businesswire.com

Čínská společnost Huami, která spadá do rozsáhlého portfolia značek Xiaomi, už v úterý 1. prosince poprvé ukáže další nové hodinky. Naznačuje to několik na sobě nezávislých zdrojů ze zahraniční a ty budou známy pod názvem Amazfit Pop Pro. Není žádným překvapením, že jen pár týdnů od uvedení základního modelu dorazí jejich prémiovější varianta.

Dotaženi k dokonalosti

Na veřejnost byl vypuštěn první marketingový plakát, který láká na stěžejní funkce blížících se hodinek s přívlastkem Pro. Pouzdro zařízení obsadí kvalitní OLED displej o úhlopříčce 1,43 palce. Bezdrátová technologie NFC přinese nové možnosti, a to především bezkontaktní placení. Sportovně založení uživatelé rozhodně ocení možnost nepřetržitého sledování srdeční frekvence. To se samozřejmě podepíše u výdrže baterie.

Zdroj: GSMArena.com

Vlastní technologie PAI (Personal Activity Intelligence) bude vyhodnocovat kondici uživatele podle posbíraných dat během celého dne a v případě neuspokojivých výsledku mají motivovat ke zvýšené aktivitě. Navíc půjde vybírat až ze 60 různých sportovních aktivit. Poslední dva dílky do skládačky tvoří přítomný GPS modul po boku vestavěného mikrofonu pro uskutečňování hovorů. Díky nadstandardním funkcím nepochybně dojde k navýšení ceny někam k 60 dolarům (tj. cca 1 314 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version