Dotekomanie.cz

Galaxy S21 Ultra dorazí s novým WQHD panelem a rychlejším nabíjením

Galaxy S21 Ultra

Zdroj: SlashGear

Samsung Galaxy S21 Ultra bude s největší pravděpodobností i příští rok nejvybavenějším modelem jihokorejského výrobce. Sice je představení telefonu ještě daleko, už nyní se šušká, co nového by zařízení mohlo nabídnout.

Galaxy S21 Ultra s 45W nabíjením a novým panelem

Leaker Ice Universe přišel s velmi zajímavou informací. Dle jeho zdroje totiž Galaxy S21 Ultra má nabídnout skvělý displej s rozlišením 1440p. To ale není vše. Kromě toho by totiž zobrazovací panel měl podporovat frekvenci 120 Hz. Samsung toho dosáhne prostřednictvím nového panelu s podporou LTPO. 

Leaker se na svém twitterovém účtě rozepsal také o modelech S21 a S21+. Oba by měly nabídnout buď rozlišení 1080p při 120 Hz, anebo rozlišení 1440p při 60 Hz. Vraťme se ale zpět k modelu Ultra.

Zdroj: GSMArena

Telefon by měl dorazit s aktualizovaným 108Mpx fotoaparátem HM3, který bude údajně o 12 % citlivější na světlo. Samsung se údajně také vzdá 3D Time of Fight senzoru a místo toho použije laserové automatické zaostřování, tak jako v případě Galaxy Note 20 Ultra. 

Nakonec by zařízení mělo podporovat rychlé 45W nabíjení. Sluší se také říci, že rámečky kolem displeje budou zachovány. Pro srovnání: Galaxy S20 Ultra má o něco silnější spodní rámeček.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version