Dotekomanie.cz

Dámy zbystřete! Tyto chytré hodinky jsou přímo pro vás [sponzorovaný článek]

chytré hodinky

Internetový obchod Smartomat jistě všichni znáte. Jde o českého prodejce, který má ve svém katalogu řadu zajímavých chytrých produktů. Teď do své produktové řady zařadil také novinku v podobě chytrých hodinek ARMODD Candywatch Premium. A díky akci Black Friday je můžete získat za skvělých 2 590 Kč. Než ale poběžíte na e-shop s platební kartou, je třeba si o produktu zjistit veškeré parametry, abyste věděli, že hodinky budou přímo pro vás. 

Chytré hodinky s měřením menstruačního cyklu

Jedná se především o chytré hodinky určené ženám a oproti starší verzi přináší menu i mobilní aplikaci kompletně v češtině, plně dotykový kulatý displej, vylepšenou výdrž baterie a několik nových funkcí. K dispozici je také pět nových jedinečných ciferníků a řada užitečných funkcí pro sport i běžný den. 

Hodinky dokáží upozornit na příchozí hovory, SMS, zprávy z aplikací a události. Implementován byl také snímač tepové frekvence, který umožňuje měření tepu v pravidelných intervalech. Měření kroků, ušlé vzdálenosti, spálených kalorií i spánku je samozřejmostí. Hodinky ale také nabízí orientační měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi, čímž se ještě více „vžijete“ do stavu svého těla. 

Veškeré statistiky pak uvidíte přímo v mobilní aplikaci WearHealth, která je samozřejmě kompletně v češtině. V rámci sportovního režimu můžete využít šest různých aktivit. Dámy naopak ocení přítomnost monitorování menstruačního cyklu. 

Co se kulatého displeje týká, ten je vybaven vysokým jasem a chrání ho sférické sklo. Samotný displej se může rozsvítit pouhým otočením zápěstí, což známe z drahých Apple Watch. Zajímavá je také výdrž na jedno nabití, protože hodinky vydrží až pět dní nebo až 15 dní v pohotovostním režimu. Ani v této cenové kategorii u Smartomatu nechybí stupeň krytí proti vodě a prachu v podobě IP68. Hodinky podporují nejen Android, ale také iOS. 

  

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium jsou dostupné ve dvou provedeních – stříbrná a zlatá. Jsou vyrobené z kvalitní oceli a skla. Kovový řemínek by pak měl dokonale padnout na vaše zápěstí. K chytrým hodinkám si můžete pořídit i stylový vyměnitelný kožený řemínek v černé a bílé barvě. 

Black Friday v podání Smartomatu je v tomto případě velkým lákadlem. Hodinky standardně stojí 4 990 Kč, ovšem díky 48% akci je získáte za 2 590 Kč. Troufáme sí říci, že produkt nabízí skvělý poměr cena / výkon. Zakoupit si hodinky můžete ZDE.

Exit mobile version