Dotekomanie.cz

Black Friday přichází – získejte Windows 10 na Godeal24 zcela zdarma! [sponzorovaný článek]

Black Friday je obrovská akce vytvořená kdysi velkými obchody ve Spojených Státech. Od té doby se z tohoto svátku stala veliká slevová akce po celém světě v předvánočním čase. Godeal24 už se už pravidelně připravuje na toto slevové šílenství: Letos už od 12. listopadu do 1. prosince můžete získat unikátní nabídku.

Kupte Office a Windows 10 máte k tomu zdarma

Tento Black Friday si můžete užít nabídku “Buy 1 Get 1 Free”, kdy získáte ke koupi Office operační systém Windows zcela zdarma. A pokud vám toto nestačí, můžete se podívat na plošné slevy o velikosti 40 procent na Windows 10 licence a 50 procent na ostatní Microsoft software.

Abychom vám udělali výběr snazší, představíme si ty nejpopulárnější možnosti během tohoto měsíce. Pojďme se na to podívat.

BLACK FRIDAY SUPER Sleva – Buy 1 Get 1 Free 

Nejvíce si naši návštěvnici povídají o možnosti získání Windows 10 zcela zdarma! Opravdu je to tak, na Godeal24.com během Black Friday Super Sale akce dostanete Windows 10 zdarma při nákupu Microsoft Office. Máte tedy jeden zdarma k jednomu produktu. To vám umožní užít si váš počítač ještě lépe než dnes. Získáte tak profesionální software od Microsoftu.

Vyberte si pro vás nejvhodnější nabídku:

BLACK FRIDAY SUPER SALE50% sleva na Windows 10

Pokud si přejete pouze upgradovat na Windows 10, pak vás zaujme jiná nabídka na GoDeal24.com v rámci Super Friday Super Sale. Získejte plošnou 50% slevu na jeden z našich již zlevněných licenčních klíčů na Windows 10.

Vyberte si z níže uvedených nabídek a využijte slevový kupón: SGO50

55% sleva na všechno ostatní

Během superprodeje na černý pátek GoDeal24.com jsou nabídky skvělé. Získejte 55% slevu na níže uvedené položky s kódem kupónu: SGO55

Nečekejte s nákupem a využijte výše uvedené úžasné nabídky, protože vzhledem k velmi vysoké poptávce si nejsme jisti, do jaké doby budeme mít zásoby. Objednávejte nyní, dokud je váš produkt na skladě, abyste se vyhnuli zklamání z toho, že již není.

O webu GoDeal24.com

GoDeal24.com je světový lídr v prodeji originálních her a softwarových klíčů. Máme zákazníky ze všech koutů světa. Poskytujeme podporu 24 hodin, 7 dní v týdnu spolu se skvělými nabídkami pro všechny. Když nakupujete na GoDeal24.com, můžete si být jisti, že budete jednat s důvěryhodnou značkou, která prodává pouze 100% originální software.

Máte dotaz?

Kontaktujte nás kdykoli před nebo po objednání. Chcete-li nás kontaktovat, jednoduše odešlete e-mail na adresu service@godeal24.com a náš tým zákaznické podpory se o vaši žádost postará co nejdříve.

Exit mobile version