Dotekomanie.cz

Xiaomi představilo chytré hodinky Mi Watch Color Sports Edition

Xiaomi

Xiaomi představilo zbrusu nové chytré hodinky Mi Watch Color Sports Edition, tedy nástupce Mi Watch Color. V prodeji je v 46mm verzi s 1,39palcovým AMOLED displejem, který chrání sklo Corning Gorilla Glass 3. Na výběr pak je 120 různých ciferníků. 

Xiaomi Watch Color jsou další chytré hodinky

Výrobce tlačil také důraz na celkovou váhu. Ta se zastavila na příjemných 32,5 gramech, takže byste o hodinkách na ruce neměli ani vědět. Tak nízká váha je způsobena hlavně kvůli nové přizpůsobené lehké konstrukci. 

Xiaomi přináší řadu funkcí za zlomek ceny

Chytré hodinky dokonce nabízejí také nový 12nm GPS čip. K dispozici je 117 různých sportovních režimů, takže sportovci budou mít o zábavu vystaráno. Pokud se ale rádi potápíte, potěší vás přítomnost vodotěsnost 5ATM. Výrobce slibuje až 16denní výdrž na jedno nabití, což je více než úctyhodná hodnota. 

Zdroj: FoneArena

K dispozici samozřejmě jsou také nejrůznější senzory. Máme tu například senzor srdeční frekvence, senzor zrychlení, gyroskop, geomagnetický snímač, barometrický snímač nebo snímač okolního světla. Monitorovat můžete také spánek, kyslík v krvi (SpO2) 17 profesionálních sportovních režimů a 100 rozšířených sportovních režimů. Nechybí ani Bluetooth 5.0, NFC pro platby a XiaoAI. 

Mi Watch Color Sports Edition je v prodeji v černé, vesmírně modré a slonovinové barvě s odpovídajícími řemínky TPU – ty můžete ale zakoupit ve žluté, zelené a červené barvě. Cena hodinek činí 104 dolarů, tj. cca 2 500 Kč bez DPH. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version