Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – nové iPhony, OnePlus 8T a Nokia 8.3

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Galaxy A42, Realme 7, Reno 4

iPhony 12

Apple představil své novinky pro tento rok, které se chlubí například podporou sítí páté generace a také MagSafe nabíjením. Letos zde máme sice čtyři modely, ale celkově na českém trhu můžete vybírat z dvanácti variant.

Zdroj: Apple

Xiaomi Mi 10T

V tomto měsíci Xiaomi představilo několik novinek, přičemž jednou z nich je model Mi 10T. Za cenu kolem 13 000 Kč se nabízí top model s velmi dobrými specifikacemi. Může zaujmout například 144Hz displej nebo 5000mAh baterie s rychlým nabíjením.

Specifikace Xiaomi Mi 10T

OnePlus 8T

OnePlus letos představilo jen jeden model T, který nabízí velmi dobré specifikace a také podporu 5G sítí. Novinka OnePlus 8T může zaujmout výbavou a rychlým systémem společně s 65W nabíjením.

 

Specifikacemi OnePlus 8T

Nokia 8.3

Před půl rokem HMD Global představilo model Nokia 8.3 s podporou 5G sítí, ale až nyní se mobil dostává na český trh do běžného prodeje. Vyšší cena může ale mnoho zájemců odradit, zejména při daných specifikacích a konkurenci v podobě OnePlus 8T (voz výše)-

 

Specifikace Nokia 8.3

Redmi 9C NFC

V červnu byl potichu uveden model Redmi 9c. Spadá do levnější kategorie, takže nelze očekávat nějak úchvatné specifikace, ale například baterie s 5000 mAh může zaujmout. Vzhledem k rozlišení displeje bude spotřeba nižší, takže by mobil mohl vydržet více než dva dny na jedno nabití.

Specifikace Redmi 9C

LG K42

Minulý měsíc společnost LG představila dvě novinky a nyní se na náš trh pomalinku dostává model K42. Ten může zaujmout poměrně slušnými specifikacemi a zvýšenou odolností.

Specifikace LG K42

Exit mobile version