Dotekomanie.cz

MagSafe je nový doplněk pro iPhone 12 a 12 Pro

MagSafe

Zdroj: Keynote

Apple kromě nových iPhonů 12 představil také technologii MagSafe. Jedná se konkrétně o řadu doplňků, které které se k iPhonu rychle připnou a umožňují bezdrátové nabíjení. Jejich barevnými kombinacemi si iPhone uživatel bude moci doladit přesně podle svého stylu.

Nový iPhone 12 Pro a Pro Max představen: nový design spolu s 5G, cena stále od 29 990 Kč

MagSafe přichází jako doplněk pro iPhone

V prodeji je například průhledný kryt s MagSafe, který vyjde na 1 290 Kč. Je vyrobený ze směsi opticky čirého polykarbonátu a pružných materiálů, obepíná tlačítka telefonu a neměl by bránit jeho ovládání. Z vnější i vnitřní strany je kryt proti poškrábání.

iPhone 12 a iPhone 12 mini oficiálně představeny

Zdroj: Apple

Díky integrovaným magnetům, které k iPhonu 12 a 12 Pro přilehnou. Zarovnané magnety zaručují rychlejší a jednodušší bezdrátové nabíjení než doposdu, alespoň to nám Apple tvrdí. Když iPhone potřebujete nabít, i s nasazeným krytem k němu přicvaknete nabíječku MagSafe nebo ho položíte na Qi nabíječku.

Apple během své konference prohlásil, že každý kryt má za sebou tisíce hodin testování v průběhu navrhování i výroby. Díky tomu prý kryty nejen dobře vypadají, ale hlavně iPhone chrání při pádu a před poškrábáním.

Zdroj: Apple

V prodeji je ale také kožená peněženka. Apple se zde snažil tlačit důraz hlavně na styl a praktičnost. Na zadní stranu telefonu si totiž můžete schovat občanku nebo platební karty. Peněženka je vyrobená ze činěné francouzské kůže a silnými magnety se přichytí k zadní straně iPhonu. Můžete ji přicvaknout i k telefonu s nasazeným průhledným nebo silikonovým krytem a vytvořit si díky tomu osobní kombinaci. Konkrétně tato peněženka vyjde na 1 790 Kč. Samotná nabíječka MagSafe stojí 1 190 Kč. 

Zdroj: apple.com

Exit mobile version