Dotekomanie.cz

iOS 14.1 opravuje řadu nepříjemných chyb

iOS 14.1

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple v průběhu minulého týdne zahájil předobjednávky iPhone 12 a 12 Pro, přičemž nyní si pro své uživatele připravil novinku v podobě iOS 14.1. Jedná se samozřejmě o menší aktualizaci, která se zaměřuje hlavně na opravu chyb. 

Nový iPhone 12 Pro a Pro Max představen – nový design spolu s 5G, cena stále od 29 990 Kč

iOS 14.1 přináší několik důležitých oprav

Konkrétně iOS 14.1 přidává podporu pro přehrávání a úpravy 10bitových HDR videí v aplikaci Fotky na iPhonu 8 nebo novějším. Řeší třeba problém, díky kterému se některé widgety, složky a ikony zobrazovaly na ploše v menší velikosti. Někteří uživatelé si u předchozí verze stěžovali na problém s přetahováním widgetů na plochu, při kterém mohlo docházet k odstranění aplikací ze složek – i tuto část Apple opravil. 

Zdroj: Dotekomanie.cz

Máme zde i opravu chyby, která způsobovala odeslání některých e-mailů v aplikaci Mail z nesprávného aliasu. iOS 14.1 řeší i problém, který některým uživatelům příležitostně bránil ve stahování nebo přidávání skladeb do knihovny při prohlížení alba nebo playlistu. Opravuje problém, který mohl v aplikaci Kalkulačka bránit zobrazování nul. 

Oprav chyb je daleko více, vybral jsem ale ty nejzásadnější, se kterými jste se mohli setkat i vy. Níže přikládám celý seznam změn provedené v iOS 14.1. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version