Dotekomanie.cz

Bixby stále žije a v novém kabátku jí to moc sluší

Bixby

Zdroj: Samsung

Přestože Samsung tento měsíc začíná rušit podporu některých funkcí rozšířené reality Bixby, jihokorejský technologický gigant rozhodně nemá v plánu vzdát se svého virtuálního asistenta. Naopak, Samsung nyní rozšiřuje aktualizaci, která představuje novou ikonu a kompletní vizuální změnu. Redesign se již začal šířit mezi uživatele a působí jako kříženec Google Assistant a Siri v iOS 14. 

Bixby dostává nový design

Jak vidíte na přiložených snímcích, aktualizované rozhraní Bixby nezabírá celou obrazovku. Místo toho se UI zobrazuje pouze v malé části v dolní části displeje s vybledlým pozadím, jako nabízí Google Assistant. Stará ikony byla také nahrazena, tentokrát plošší alternativou, která se přepne na vodorovný pruh ve chvíli, kdy asistent poslouchá váš příkaz. 

Zdroj: XDA-Developers

Stránka Bixby taktéž dozrála změny, má totiž spodní navigační lištu zobrazující tři ikony – ikonu klávesnice pro zadávání textových příkazů, ikonu mikrofonu pro zadávání hlasových příkazů a ikonu domů. Schéma stránky byla změněno na černou/šedou barvu. Aktualizované části jsou k dispozici v rámci Bixby Voice 3.0, kterou si stáhnete, pokud máte One UI 2.1 a One UI 2.5.  

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version