Dotekomanie.cz

ZTE LiveBuds jsou nová bezdrátová sluchátka

ZTE LiveBuds

Zdroj: GSMArena

Společnost ZTE představila unikátní model Axon 20 5G. Unikátní je v tom, že nabízí přední fotoaparát pod displejem a svými specifikacemi spadá do střední třídy. O výkon se stará Snapdragon 765G s přímou podporou 5G sítí. Nejvyšší verze nabídne až 12 GB operační paměti pro data poslouží až 256 GB. Co se týče samotného displeje, má 6,92 palců s Full HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí.

ZTE Axon 20 5G oficiálně, první mobil se selfie kamerou pod displejem

ZTE LiveBuds přichází s dlouhou výdrží

Výrobce kromě tohoto mobilního telefonu představila také svá bezdrátová sluchátka ZTE LiveBuds. Ta přicházejí s technologií Bluetooth 5.0 a poměrně úctyhodnou výdrží na jedno nabití – 20 hodin přehrávání skladeb. Dále výrobce implementoval certifikaci IPX5 zaručující odolnost proti vodě. Sluchátka pak nabízí elektronické potlačení hluku (ENC). 

Zdroj: GSMArena

LiveBuds nabízí sportovní design se zaoblenými hroty pro větší pohodlí. K dispozici jsou pak duální mikrofony a boční dotykové ovládací prvky. Každé sluchátko váží pouhé čtyři gramy, tudíž byste sluchátka neměli cítit. Prodávat se budou za 29 dolarů, tj. cca 644 Kč bez DPH. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version